Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Ob naročilu čajev nad 60 € vam odobrimo 5% popust - koda CAJ5. Popusti se ne seštevajo.
SL HR EN

ZELIŠČNI ČAJ SLOVENSKE ROŽ'CE VREČKA 20G

SI-EKO-002

ZELIŠČNI ČAJ SLOVENSKE ROŽ'CE VREČKA 20G
 • ZELIŠČNI ČAJ SLOVENSKE ROŽ'CE VREČKA 20G
 • ZELIŠČNI ČAJ SLOVENSKE ROŽ'CE VREČKA 20G
 • 100°C
 • 10 min.
 • 4 g/200ml
 • organic izdelek
 • Cena:

  4,00 €

 • Šifra artikla:

  H264

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zeliščni vrt Majnika je družinsko podjetje, ki ga vodita mama in hči – Majda in Katja. Sprva je to postal Majdin projekt, ko se je upokojila. Pravzaprav so bile to njene sanje – imeti lasten zeliščni vrt. Kasneje se ji je pridružila Katja, ki je svojo kariero najprej gradila v svetu športa. Bila je vrhunska košarkašica, tudi kapetanka državne ženske reprezentance, sicer pa je diplomirana prevajalka in magistrica politoloških znanosti. Kljub temu, da so ji bila odprta vsa vrata v svetu športa, jo je poklical glas narave in tako se je vrnila domov ter svojo pot nadaljevala na domači kmetiji.
Prizadevajo si razvijati hrano najvišje kakovosti. Z ekološko biodinamično pridelavo se ukvarjajo že več kot 10 let. Kar je najpomembnejše - kmetujejo brez umetnih gnojil in škropiv, brez hibridov, plastičnih folilj in težkih strojev. Zelišča in ostale pridelke nabirajo ročno, skrbijo, da so zelišča za čaj vedno iz tekoče sezone (in se pakirajo po naročilu), so brez glutena in ne vsebujejo nobenih umetnih arom, dodatkov in ojačevalcev okusa.
Čajno mešanico, ki so jo ustvarili posebej za nas, smo natehtali v lične vrečke, v našo prodajalno na Starem trgu 3 pa lahko pridete tudi po novo polnjenje v rinfuzi.

Sestavine: *melisa, *citronka, *dobra misel, *rman, *komarček, *plahtica, *meta, *šetraj, *lipa, *bezeg, *materina dušica, *kopriva, *kamilica in drugi sezonski cvetovi
*iz kontrolirane ekološke pridelave
Pridelano in ročno obrano na slovenski zeliščni kmetiji Majnika.

Kontrolo izvaja SI-EKO-002
Kmetijstvo Slovenije

Neto količina: 20g
Hraniti v suhem in temnem prostoru.