Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Ob naročilu čajev nad 60€ vam odobrimo 5% popust. Koda: CAJ5. Popusti se ne seštevajo.
SL HR EN

VREČKA PRESENEČENJA DETOX

VREČKA PRESENEČENJA DETOX
 • VREČKA PRESENEČENJA DETOX
 • VREČKA PRESENEČENJA DETOX
 • VREČKA PRESENEČENJA DETOX
 • VREČKA PRESENEČENJA DETOX
 • VREČKA PRESENEČENJA DETOX
 • Cena:

  12,50 €

 • Šifra artikla:

  0SD14

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

V detox paketu najdete tri čajne pripravke (vsak po 50g), ki jih priporočamo za zdravo prebavo in pomoč pri prečiščevanju telesa.
PU ERH v vzhodni medicini velja za čudežni poživljajoč napitek, ki pomaga pri uravnavanju prebave, spodbuja delovanje jeter in pospešuje presnovo maščob. Pripravljen napitek je temno rjave barve in ima polno zemljasto aromo. Pripravimo ga z vročo vodo in namakamo 3 - 5 min. MATE je poživljajoča južnoameriška alternativa zelenemu čaju, saj ni pridobljen iz čajne rastline, temveč iz zimzelenega južnoameriškega drevesa. Blagodejno vpliva na želodčno sluznico in marsikomu pomaga pri zgagi. Tudi mate velja za napitek, ki je poln vitaminov in mineralov, ščiti jetrne celice in mnogim pomaga pri občutku sitosti, zato je mnogokrat omenjen tudi kot napitek, ki pomaga pri izgubi odvečne telesne teže. Pripravimo ga z malo ohlajeno vodo (80°C) in ga namakamo 3 - 5min. SIMPLY ORGANIC je zeliščna detox alternativa, ki jo lahko uživamo tudi kasneje v dnevu, saj vsebuje zanemarljiv delež teina (v mešanici je majhen procent mate in pu erh čaja). Skrbno izbrana zelišča in začimbnice poskrbijo za dobro počutje in iz telesa odvajajo nakopičene toksine. Pripravimo ga z vročo vodo in namakamo 5 - 10min.
Paketu smo dodali še cedilo za pripravo napitka (cca. 2 - 3 dcl).

*Točne sestavine lahko preverite na podstrani posameznega čaja.