Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Ob naročilu čajev nad 60€ vam odobrimo 5% popust. Koda: CAJ5. Popusti se ne seštevajo.
SL HR EN

VREČKA PRESENEČENJA AJURVEDA

VREČKA PRESENEČENJA AJURVEDA
 • VREČKA PRESENEČENJA AJURVEDA
 • VREČKA PRESENEČENJA AJURVEDA
 • VREČKA PRESENEČENJA AJURVEDA
 • VREČKA PRESENEČENJA AJURVEDA
 • VREČKA PRESENEČENJA AJURVEDA
 • Cena:

  15,80 €

 • Šifra artikla:

  0SD11

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V ajurveda paketu najdete tri zeliščne čajne pripravke (vsak po 50g), ki jih priporočamo za uravnovešanje ajurvedskih doš, lahko pa tudi za preventivo proti različnim boleznim oziroma krepitev imunskega sistema.
Ajurveda je najstarejša znanost o naravnih zakonitostih življenja; beseda sama pomeni »znanost o življenju«. Izvira iz Indije, njeni začetki pa segajo okoli 5000 let v preteklost. Človeško telo vidi kot celoto, kot soobstoj fizične, mentalne in duhovne energije. Ajurveda pozna tri osnovne »značaje«, »narave« ali doše, ki sooblikujejo vsakega posameznika v povsem samosvojo osebo tako na fizični kot na mentalni in duhovni ravni. To so vata, pitta in kapha doša.
Ajurvedski čaj za POŽIVITEV (kapha) vsebuje pikantne začimbnice, ki vas bodo poživile ter pogrele. Kapha mešanica pospešuje presnovo ter pomaga proti slabosti in krepitvi imunskega sistema. Lahko jih tudi pokuhate v mleku s ščepcem mlete kurkume ter malo popra in si tako ustvarite svoje ''zlato mleko'' oziroma kurkumin latte. V ajurvedskem čaju za RAVNOVESJE (pitta) prevladujejo sladke začimbnice in cvetovi vrtnice. Posebna aroma tega napitka res poboža brbončice in vam pomaga pri boju s stresom. Blagodejno vpliva na prebavo in zgago. Ajurvedski čaj za POMIRITEV (vata) ravno tako vsebuje sladke začimbnice, ki vas bodo po stresnem dnevu umirile in pripravile na boljši spanec. Glavna začimbnica te mešanice je sladki koren, ki poleg blagodejnih učinkov na prebavo in respiratorni sistem, pomaga pri umirjanju centralnega živčnega sistema. Vse tri mešanice lahko pripravite z vročo vodo, jih namakate 5 - 10min, za drug preliv pa jih lahko tudi pokuhate.
Paketu smo dodali še 100g slastnih kandiranih koščkov ingverja, oblitih z mlečno čokolado.

*Točne sestavine lahko preverite na podstrani posameznega čaja.