POSLOVANJE

UVOD
NARO─îANJE
VRA─îILO BLAGA IN REKLAMACIJE
CENE IN NA─îINI PLA─îILA
DOSTAVA
OSTALOUVOD
www.cha.si je spletna trgovina, katero upravlja podjetje CHA d.o.o., ponudnik storitev
e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Ob registraciji v sistem spletne prodajalne CHA, obiskovalec pridobi uporabni┼íko ime, ki je enako naslovu njegove elektronske po┼íte, ter geslo. Uporabni┼íko ime in geslo uporabnika nedvoumno dolo─Źata in povezujeta z vne┼íenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik.

na vrh


NARO─îANJE
Ponudnik bo sprejeta naro─Źila obravnaval kot nepreklicna. V primeru napake ali iz drugih razlogov, lahko kupec brez dodatnih stro┼íkov prekli─Źe naro─Źilo v ─Źasu od izdaje naro─Źila do prejema obvestila, da je naro─Źilo v obdelavi. Naro─Źilo lahko prekli─Źe s klicem na tel. 01 4212440 in 01 2527010 ali s sporo─Źilom na elektronski naslov info@cha.si.  
V primeru, da ponudnik ugotovi, da naro─Źila pod navedenimi pogoji ne more izvesti, lahko naro─Źilo zavrne v ─Źasu do izdaje obvestila, da je naro─Źilo v obdelavi.
Naro─Źilo je v elektronski obliki shranjeno na stre┼żniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabni┼íkem profilu ali na sede┼żu ponudnika v delovnem ─Źasu.
Prejeto naro─Źilo
Po oddaji naro─Źila, kupec prejme potrdilo po elektronski po┼íti, kar pomeni, da je naro─Źilo uspe┼íno oddal v procesiranje. Ponudnik pregleda naro─Źilo, preveri dobavljivost izdelka ter
si v primeru nejasnosti pridr┼żuje pravico, da pokli─Źe uporabnika na njegovo telefonsko ┼ítevilko.
Blago odposlano
Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

na vrh


VRA─îILO BLAGA IN REKLAMACIJE
Ob prevzemu blaga je kupec dol┼żan preveriti koli─Źino in kakovost blaga. V kolikor kupec ugotovi, da blago ni dostavljeno pod dogovorjenimi pogoji ali  da ima  napako, ima pravico, da blago vrne.Kupnino vam bomo najkasneje v roku 15 ( petnajstih )dni vrnili po po┼íti ali na va┼í ra─Źun (le tega morate ob zahtevi za vra─Źilo navesti).
Odkupninskih pošiljk ne sprejemamo.
Ob vra─Źilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepo┼íkodovani ter v nepo┼íkodovani originalni embala┼żi.
Vra─Źilu obvezno prilo┼żite originalen ra─Źun.

V primeru reklamacije, oziroma potrebe po dodatnih informacijah smo vam na voljo na naslovu, tel. številkah ali e-mailu: info@cha.si
CHA d.o.o.
Stari trg 3
1000 Ljubljana
01 4212 440
01 2527 010

na vrh


CENE IN NA─îINI PLA─îILA
Objavljene cene v elektronski trgovini in izdane ponudbe veljajo na dan naro─Źila!
V primeru napak si pridr┼żujemo pravico do sprememb.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naro─Źila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najbolj┼íih mo─Źeh sku┼íal v vsakem primeru kupcu zagotoviti ni┼żjo ceno oz. ponuditi ustrezno re┼íitev, ki bo ┼íla v obojestransko zadovoljstvo.
Cene so kon─Źne v EUR in vsebujejo DDV.
Cene v spletni trgovini so ozna─Źene v EUR in so v ─Źasu informativnega dvojnega ozna─Źevanja cen prera─Źunane po centralnem paritetnem te─Źaju (1 EUR = 239,64 SIT).

Ponudnik omogo─Źa naslednje na─Źine pla─Źila:
1. gotovina ob prevzemu (Po┼íta Slovenije zara─Źunava nakaznico) 
2. pla─Źilna oziroma kreditna kartica ( Mastercard/Eurocard, Visa, Karanta )
3. e-banka ÔÇô s pomo─Źjo KLIK NLB (v pripravi)

 

na vrh

DOSTAVA
Dostavo naro─Źenega blaga na naslov kupca bo izvedla hitra po┼íta GLS ali izjemoma Po┼íta Slovenije in sicer praviloma v dveh delovnih dneh. Dolgoletne izku┼ínje dostavnih slu┼żb zagotavljajo hitro in varno dostavo. V ─Źasu transporta je blago zavarovano.

V primeru, da je paket fizi─Źno po┼íkodovan, v njem manjka vsebina ali ka┼że znake odprtja, mora kupec spro┼żiti postopek reklamacije pri hitri po┼íti GLS oz. Po┼íti Slovenije.
Skupaj z njimi bomo poskrbeli, da bo reklamacije re┼íena v najkraj┼íem mo┼żnem ─Źasu.

Omogo─Źamo dostavo na drug naslov (vpis ob naro─Źilu). Tak na─Źin je primeren, ─Źe ┼żelite prejemnika prijetno presenetiti oz. ga obdarovati. Pri tem na─Źinu je potrebno naro─Źeno pla─Źati pred odpremo po┼íiljke.


Cenik dostave
Za naro─Źila v vrednosti nad 40,00 ÔéČ,  nudimo brezpla─Źno dostavo po Sloveniji.

CENA  DOSTAVE  DO VREDNOSTI  BLAGA  40 ÔéČ PREKO KURIRSKE SLU┼ŻBE GLS

Masa
Cena v EUR z DDV
do 2 kg
4,35
nad 2 kg 4,58CENA  DOSTAVE  DO VREDNOSTI  BLAGA  40 ÔéČ PREKO PO┼áTE SLOVENIJE

Masa
Cena v EUR z DDV
do 2 kg
5,01
nad 2 kg 6,00

Po┼íta Slovenije ob pla─Źilu z gotovino zara─Źunava pla─Źilni nalog (0,98 EUR) ali 1% pri pla─Źilih nad 98 EUR.

CENA DOSTAVE ZA VSE DR┼ŻAVE EVROPSKE SKUPNOSTI PREKO PO┼áTE SLOVENIJE:

Masa
Cena v EUR z DDV
do 2 kg
10
nad 2 kg 18

Za vse nejasnosti prosimo pokli─Źite 01 / 4212 440,  01 / 2527 010 ali po┼íljite e-mail na info@cha.si.

na vrh


OSTALO
Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izklju─Źno za po┼íiljanje informativnega gradiva, ponudb, ra─Źunov in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najbolj┼íih mo┼żnostih trudi zagotoviti a┼żurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogo─Źil preklic naro─Źila ali zamenjavo naro─Źenega artikla.

Vse morebitne spore bosta stranki re┼íevali sporazumno. ─îe sporazuma ne bi mogli dose─Źi, bo spor re┼íevalo pristojno sodi┼í─Źe.
 

 

na vrh